Calella, que forma part del part del projecte Vies Braves des de l’any 2015, acull una trobada anual. A més a més, la via es pot nedar sempre que es vulgui al llarg de l’any
L’Institut de Turisme Responsable, entitat associada a la UNESCO i a l’Organització Mundial del Turisme (OMT), ha atorgat al projecte Vies Braves la Certificació Biosphere Responsible Tourism que l’acredita com a experiència sostenible.
Els itineraris de Vies Braves, que transcorren paral·lels als camins de ronda, estan senyalitzats i abalisats, i permeten gaudir i explorar el litoral des del mar de forma segura. En el cas de Calella hi ha la delimitació d'un quilòmetre aproximadament, que està senyalitzat amb un plafó i que va des de la zona del Club Natació Calella i que abraça tota la Roca Grossa.
Les Vies Braves són d’accés públic i gratuït i els itineraris disposen de panells informatius on es detalla el nom, el mapa topogràfic i les característiques de la via (longitud, amplada, durada, nivell de dificultat...), a més d’indicacions sobre la biodiversitat i les característiques del fons marí, elaborades amb la col·laboració del Club d’Immersió de la Facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona. Els panells incorporen també recomanacions d’ús i seguretat.
L’any 2015, Calella es va incorporar a la xarxa de Vies Braves. Un dels motius pels quals es va decidir participar al projecte era perquè, igual que l’Ajuntament de Calella, Vies Braves aposta per cuidar l’espai natural, i per sensibilitzar el valor del mar, del paisatge i dels camins.