Cafè Jazz a Calella

que fer

Cafè Jazz a Calella

19è Cafè Jazz a Calella

Quan l’hivern arriba i les nits són llargues, tornem a descobrir aquelles coses que tant ens agraden als calellencs dels dies de fred, com és el caliu dels amics i la família, de les trobades i les converses en bars i locals de la ciutat. Són moments que ens conviden a gaudir de la bona companyia al voltant d’un cafè o d’una bona copa de vi, pauses que ens escalfen el cos i ens reconforten l’esperit.  És el moment del Cafè Jazz a Calella, el festival anual de jazz en directe que ens encomana de bones vibracions i omple nits d’hivern que s’allarguen al ritme d’una música plena de sentiment, energia i emoció.

Any rere any, el Cafè Jazz de Calella es consolida com un dels esdeveniments musicals més esperats de la ciutat. Tots els divendres de febrer i març podem gaudir de sessions de jazz a petits escenaris de la població, com el bar de la Sala Mozart, el Sublim, el Bahari Club, el Nui Beach o el bar La Gàbia del passeig de mar. Nits de cafè i bona música amb artistes de primer nivell i talents emergents que ens fan bategar al compàs del so més mestís i universal.

El Cafè Jazz ens convida a trobar-nos amb amics, coneguts i visitants d’arreu per descobrir plegats el millor jazz en viu i, de pas, fer una pausa per trencar la setmana. L’ambient distès i assossegat ens treu de sobre presses i nervis, llums tènues i converses que s’apaguen amb els primers acords de cada concert i que ens conviden a deixar-nos anar i gaudir del moment.

ACTUEN

  • Gorka Benítez, saxo
  • Dani Pérez, guitarra
  • Caspar St. Charles, bateria

INFORMACIÓ D'INTERÈS

  • Dates: Divendres, 23 de febrer de 2018
  • Horari: 22.00 h
  • Lloc: La Gàbia
  • Preu: Gratuït

Altres activitats

també et poden interessar

Utilitzem galetes pròpies per millorar els nostres serveis.
Tancar Galetes