Aplec de la Sardana

que fer

Aplec de la Sardana

91è Aplec de la Sardana - Aplec Pairal de Catalunya

Molt abans que arribés l’Screamin' els calellencs ja fèiem molt d’enrenou. Sempre hem sortit de casa en escoltar un flabiol o un tamborí, en sentir el murmuri del carrer o les corredisses dels nens. Ens agrada compartir el temps amb els altres. No és estrany, doncs, que un ball popular sigui un dels nostres entreteniments preferits. 

La Sardana és un símbol de la cultura catalana. Una tradició que és un mirall de la societat calellenca: som vivaços, xerraires, cantadors i ballarins, de caràcter obert i proper, molt alegres i divertits. L’Aplec de la Sardana és el gran homenatge a aquesta dansa. Tot i que la ballem en moltes ocasions, l’Aplec és, des del 1926, una festa que li dediquem en exclusiva. Traslladat al vespre del dissabte perquè els visitants puguin fer nit a Calella, sardanistes de tot Catalunya acudeixen a ballar al ritme de les cobles. L’Agrupació Sardanista de Calella és l’encarregada de l’organització i tota la població estem molt implicats en el seu transcurs.

Assaja els primers passos

Activitats

Dissabte 2 de juny de 2018 al Passeig de M. Puigvert:

  • 18.30 h Concert de música per a cobla amb la Cobla Jovenívola de Sabadell
  • 22 h Doble audició amb les cobles Jovenívola de Sabadell i Marinada

Diumgenge 3 de juny de 2018 al Parc Dalmau:

  • A partir de les 10h Sardanes a càrrec de Cobla Marinada, Cobla Jovenívola de Sabadell, Cobla Montgrins, Cobla La Principal de la Bisbal

INFORMACIÓ D’INTERÈS

Enllaços:
Web Facebook Twitter Instagram

Altres activitats

també et poden interessar

Utilitzem galetes pròpies per millorar els nostres serveis.
Tancar Galetes