activitats d'oci

esdeveniments

activitats d'oci

Marxa Cicloturista Internacional

28 Maig
  • Data: 18 de juny de 2017
  • Lloc: L'adreça d'arribada i sortida és la Riera de Capaspre, entre el carrer Sant Jaume (carretera N-II) i el Passeig dels Roques
  • Horari: 8:30 h
  • Preus: Consulteu web
Afegir als meus moments

La nostra ciutat ofereix un paisatge molt divers, des de llargues platges de sorra daurada fins a petites cales flanquejades per pins i penya-segats, passant per boscos i espais naturals únics al costat del mar. Calella, situada en un emplaçament privilegiat a redós dels contraforts del Montnegre, mostra un atractiu contrast de mar i muntanya que captiva als visitants més actius. 

En aquest entorn singular es duu a terme l'esdeveniment cicloturista més atractiu i exigent de Catalunya, la Marxa Internacional Calella-Calella, una prova que es desenvolupa íntegrament per la costa i el massís del Montseny passant per atractius paratges.

El recorregut té la sortida i arribada a Calella. El traçat comença seguint la sinuosa carretera paral·lela a la costa i ràpidament s'interna a l'interior buscant les revirades, exigents i silencioses pendents dels ports de primera categoria. Tot un repte que s’ofereix en dues versions: una ruta llarga de 140 km, dissenyat pels més atrevits, que discorre per la serralada del Montseny i amb més 3.000 m de desnivell positiu; i una ruta curta de 84 km, pensada per qui vol gaudir dels paisatges, realitzar la marxa en companyia dels seus, tot recorrent bells paisatges de la costa catalana i la serra del Montseny, amb una altimetria de 1.500 m de desnivell acumulat positiu.

De la Mediterrània al Parc Natural del Montseny, aquesta marxa és una oportunitat única per pedalejar per un variat mosaic de paisatges, llums i colors. Una cita esportiva que una vegada més mostra l'esperit ciclista de la nostra ciutat.

+ info: Marxa Internacional Calella-Calella

Utilitzem galetes pròpies per millorar els nostres serveis.
Tancar Galetes