activitats d'oci

esdeveniments

activitats d'oci

Campionat de Catalunya de Vòlei Platja

17 Juny
  • Data: 17 i 18 de juny de 2017
  • Lloc: Platja de Garbí (sota el Far)
  • Horari: A partir de les 10.00 h
  • Preus: Consulteu web
Afegir als meus moments

Esport i platja són una bona combinació. A Calella tenim més de 2 kilòmetres de sorra i aigua on podeu fer molt més que prendre el sol i banyar-vos. A la platja de Garbí, sota el far, els amants dels vòlei platja trobareu sempre les xarxes a punt per jugar un bon partit amb els amics, passar una bona estona i fer esport a l’aire lliure.

A mitjans de juny, a més, teniu una cita d’alt nivell amb la celebració del Vichy Catalan Vòlei Tour i de l’Open FCVb. Durant tot un cap de setmana, Calella s’omple de professionals i aficionats d’aquest esport per gaudir d’una de les proves del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, amb la presència dels millors jugadors del moment sobre les pistes de joc a la platja de Garbí. Dos dies intensos de sol, sorra i molt vòlei en un torneig pensat tant pels participants com per totes les persones que volen gaudir de l’emoció d’aquest esport a banda i banda de la xarxa.

I si sou jugadors amateurs amb ganes de fer podi, també teniu l’oportunitat de mostrar el vostre millor joc a la categoria Open. No us ho penseu i participeu amb el vostre equip!

+info: Vichy Catalan Volei Tour -Vòlei Platja

©Copyright imatges: Federació Catalana de Voleibol

Utilitzem galetes pròpies per millorar els nostres serveis.
Tancar Galetes